ZAE 384/4 — Laser dan Penggunaannya - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini bercetak mengandungi EMPAT muka surat yang sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.