LKM 400 - Bahasa Malaysia IV - April 2000 - PPBLT, Pusat Pengajian Bahasa Literasi & Terjemahan (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 LKM 400 - Bahasa Malaysia IV Masa: [2 jam]