LKM 300 - Bahasa Malaysia III - April 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 LKM 300 - Bahasa Malaysia III Masa: [2 jam]