HXE 103 - Productive Skills (Kemahiran Produktif) - April 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang I Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 HXE 103 - Productive Skills (Kemahiran Produktif) Masa: [ 2 ½ jam]