HKB 501 - Konvensi Tipainduk dan Tema-Tema Kesusasteraan Asia - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2000)
Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 HKB 501 - Konvensi Tipainduk dan Tema-Tema Kesusasteraan Asia Masa: [ 3 jam] Kertas Soalan Ini Mengandungi Lapan (8) Soalan Di Dalam Dua (2) Halaman. Jawab EMPAT (4) Soalan Sahaja, DUA (2) Soalan daripada setiap Bahagian.