HIU 225 - Pendidikan Nilai-Nilai Murni Dalam Islam - April 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2000)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 Hiu 225 - Pendidikan Nilai-Nilai Murni Dalam Islam Masa: [3 jam]