HGT 217 - Analisis Ruanqan dan Perumusan Dasar - April 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2000)
Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 HGT 217 - Analisis Ruanqan dan Perumusan Dasar Masa: [3 jam]