HGT 214 - Penqenalan Kepada Sistem Maklumat Geoqrafi - April 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2000)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 HGT 214 - Penqenalan Kepada Sistem Maklumat Geoqrafi Masa: [3 jam]