Potensi pertanian jagung : satu kajian kes di kampong Benus Bentong, Pahang - Yaakob, Mohd. Hasnul Hisham (Universiti Sains Malaysia, 1984)
Kajian ini adalah mengenai potensi p er-t an i an jagung diKampung Benus Bentong, Pahang. Kampung Benus, sebagai sebuah perkampungan yang aktiviti pertaniannya adalah jagUng, dipilih dan dikaji sebagai satu kajian kes.