Kajian Tentang Pendedahan Media Massa Khususnya Televisyen , Radio Dan Akhbar Di Kalangan Remaja Di Sekolah Berasrama Di Bahagian Keempat Sarawak - Shani, Jamalulalam (Universiti Sains Malaysia, 1982)
Kajian soalselidik ini menyentuh tentang pendedahan remaja terhadap media massa, khususnya, televisyen, radio dan akhbar. Kawasan kajian adalah di dua buah sekolah menengah berasrama, di Bahagian Keempat, Sarawak.