CSK301 - Sistem Pangkalan Data November 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995