CSE301 - Kejuruteraan Perisian November 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAlNS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 CSE301 - Kejuruteraan Perisian Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan pepetiksaan ini.