CIS311 - Komunikasi Data November 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAlNS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 CIS311 - Komunikasi Data Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH soalan di dalam TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan daJam Bahasa Malaysia .