A Study Of The Tourist Industry In Batu Feringgi - Lam Sook Chan, Sook Chan (Universiti Sains Malaysia, 1982)
Latihan ilmiah ini mempunyai tujuan untuk menyiasat industri pelancungan di Batu Feringgi. Industri ini selalulah didakwai dan kerapkali dibuktikan sebagai satu majikan yang penting serta satu yang mendatangkan pendapatan kepada banyak negarayang sedang membangun. Ini adalah disebabkan ol