Nilai-Nilai Dan Norma-Norma Yang Digunakan Oleh Lembaga Penapis Filem Malaysia Dalam Menapis Pita-Pita Video - Omar, Md. Jaki (Universiti Sains Malaysia, 1987)
Latihan Ilmiah ini mengandungi enam bab. Bermula dengan pengenalan, perbincangan rasional dan objektif-objektif kajian dijalankan. Seterusnya usaha untuk memahami konsep-konsep asas dan konsep untuk tujuan operasionalisasinya, kaedah kajian dan had-hadnya.