CSE201 - Konsep dan Paradigma Bahasa Pemprogman November 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995