Amalan-Amalan Dan Masalah-Masalah Penanaman Padi : Satu Kajian Di Mukim Tanjung Piandang, Krian, Perak - Oh, Seong Weng (Universiti Sains Malaysia, 1984)
Latihan ilmiah ini adalah mengenai aktiviti-aktiviti bendang dan masalah-masalah yang dihadapi oleh penanam -penanam padi semasa menjalani aktiviti pertanian mereka. Perbincangan ini adalah berdasarkan satu kajian yang telah dijalankan di kawasan Tanjung Piandang di negeri Perak pada bulan Mei dan Jun 1983.