Peranan Pertubuhan Bantu Mandiri Wanita Dan Sayap Wanita Mic Dalam Pembangunan Sosioekonomi Wanita India Di Semenanjung Malaysia, 1963 - 2010 - G. Gopal, Syamala Nair (2021)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji peranan pertubuhan bantu mandiri wanita dan Sayap Wanita MIC dalam pembangunan sosioekonomi wanita India di Semenanjung Malaysia dari tahun 1963 sehingga tahun 2010.