Faktor-Faktor Penentu Pemilihan Makanan Halalan Tayyiban Dalam Kalangan Pengguna Milenial Muslim Di Pulau Pinang - Rusli, Nadiah Rus Liyana (2021)
kajian ini mengemukakan tiga objektif. Pertama mengenal pasti faktor-faktor penentu pemilihan terhadap keperluan makanan Halalan Tayyiban. Kedua menganalisis faktor-faktor penentu pemilihan terhadap makanan Halalan Tayyiban. Ketiga merumuskan faktor-faktor penentu pemilihan yang mempengaruhi pengguna Milenial Muslim terhadap keperluan makanan Halalan Tayyiban.