MST 565 - Model Linear April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MST 565 - Model Linear Masa : [3 Jam] Jawab SEMUA soalan. Gunakan program komputer di mana yang sesuai.