MSG372 - Teknik Kuantitatif Untuk Pengurusan I April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MSG372 - Teknik Kuantitatif Untuk Pengurusan I Masa : [3 jam] Jawab Semua Soalan.