MSG 454 - Rekabentuk & Analisis Uiikaji April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MSG 454 - Rekabentuk & Analisis Uiikaji Masa : [ 3 jam ] Jawab SEMUA soalan.