MSG 441 - Pengiraan Kejuruteraan II April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MSG 441 - Pengiraan Kejuruteraan II Masa : [3 jam] Jawab Semua Soalan.