Pembangunan Pulau Pinang Semasa Pentadbiran Ketua Menteri Tan Sri Wong Pow Nee 1957-1969 - Julie, Tang Su Chin (Universiti Sains Malaysia, 1993)
Kajian ini menumpukan perhatian pada pentadbiran Tan Sri Wong Pow Nee semasa beliau menyandang jawatan Ketua Menteri Pulau Pinang Pertama dari tahun 1957 ke 1969.