MSG 344 - Pengantar Grafik Komputer April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MSG 344 - Pengantar Grafik Komputer Masa : [3 Jam] Jawab SEMUA soalan.