MSG 331 - Struktur Data dan Penggunaannya dalam Grafik Komputer April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MSG 331 - Struktur Data dan Penggunaannya dalamGrafik Komputer Masa : [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi 7 muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua EMPAT (4) soalan.