MKT 180 - Pengaturcaraan Untuk Penggunaan Sains April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MKT 180 - Pengaturcaraan Untuk Penggunaan Sains [Masa: 3 Jam] Jawab SEMUA soalan.