MKT 371 - Teknik Pengoptimuman Dalam Sains PengurusanApril 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MKT 371 - Teknik Pengoptimuman Dalam Sains Pengurusan Masa : [3 Jam] Jawab SEMUA soalan.