Kesan Pendekatan Konkrit-Gambar-Abstrak Berbantukan Collaborative Lesson Research Terhadap Profisiensi Murid Tahun Empat Dalam Ukuran - Shafiee, Mohd Shafian (2021)
Kajian adalah bertujuan untuk menyiasat sama ada pendekatan konkrit, gambar dan abstrak (KGA) dengan menggunakan Collaborative Lesson Research (CLR) memberikan impak terhadap profisiensi murid tahun empat dalam ukuran.