Kesan Penyarangan Dalam Model Dengan Faktor Tersarang Bersilang Terhadap Penganggaran Pekali Kebolehpercayaan - Lim, Ah Keng (2021)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengkaji kesan peringkat penyarangan model tersarang dalam penganggaran pekali kebolehpercayaan teori-G menggunakan model rawak tersarang bersilang pelbagai peringkat penyarangan dan data sebenar. Skop penganggaran meliputi varians ralat relatif, varians ralat mutlak, pekali kebolehitlakan dan indeks kebolehsandaran.