Kesan Terapi Kognitif Tingkah Laku Standard Dan Brief Terhadap Resiliens Dan Lokus Kawalan Kanak-Kanak Dalam Kalangan Keluarga Berisiko - Saidi, Liley Afzani (2020)
Kajian ini dilakukan untuk melihat kesan Terapi Kognitif Tingkah Laku Standard CBT(S) dan Terapi Tingkah Laku Kognitif Brief CBT(B) terhadap resiliensi dan lokus kawalan kanak-kanak daripada keluarga berisiko