MKT 341 - Pengiraan Kejuruteraan April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/945 April 1995 MKT 341 - Pengiraan Kejuruteraan Masa : [3 Jam]