MKT 261 - Kaedah Statistik Gunaan April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/945 April 1995 MKT 261 - Kaedah Statistik Gunaan [Masa: 3 Jam] Jawab SEMUA lima soalan. Soalan-soalan MESTI dijawab di dalam Bahasa Malaysia. Sifir New Cambridge Elementary Statistical Tables disediakan. Satu set lampiran dikepilkan Alat penghitung "non-programmable" boleh digunakan. Ia disediakan oleh pelajar diri sendiri.