MAT 420 - Persaniaan Pembezaan Separa April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/945 April 1995 MAT 420 - Persaniaan Pembezaan Separa Masa : [3 jam] Jawab SEMUA soalan.