MAT 413 - Aljabar Moden II April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/945 April 1995 MAT 413 - Aljabar Moden II [Masa: 3 Jam]