Kajian Mendalam Pentadbiran Daerah-Daerah Jelebu, Seremban Dan Kuala Pilah Negeri Sembilan : Bahagian Pentadbiran Tanah - Mampu, Mampu (Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, 1979)
Untuk kajian yang telah dijalankan, MAMPU telah mendapnt bantuan dan kerjasama yang tidak mudah dilupakan dari semua lapisan pegawai dan kakitangan Pejabat Tanah Jelebu, Seremban dan Kuala Pilah serta Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Negeri Sembilan. Kepada Pengarah Tanah Jelebu, Seremban dan Kuala Pilah dan lain-lain orang yang terlalu ramai untuk disenaraikan, MAMPU ingin mengucapkan ribuan terima kasih.