HGT 411 Sistan Maklumat Geografi November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HGT 411 Sistan Maklumat Geografi Masa: [3 jam]