HGT 211 Teknik-Teknik dalam Geografi I November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HGT 211 Teknik-Teknik dalam Geografi I Masa: [3 jam]