MAT 361- Pentaabiran Statistik April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MAT 361- Pentaabiran Statistik [Masa: 3 Jam]