MAT 220 - Persamaan Pcmbezaan I April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MAT 220 - Persamaan Pcmbezaan I Masa : [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak. Jika anda menjawab lebih dari lima soalan, hanya lima soalan yang pertama sahaja yang akan diperiksa.