MAA 116 - Linear Aljabar & Statistik April 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 MAA 116- Linear Aljabar & Statistik Masa : [3 Jam] Arahan: Jawapan daripada Bahagian A HENDAKLAH diikat BERASINGAN daripada Jawapan Bahagian B sebelum diikatkan kepada kulit buku jawapan.