CTS501 Komunikasi Data April 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 CTS501 Komunikasi Data Masa: [2 jam] ARAHAN KEPADA GALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA soalan di dalam TIGA muka sural yang bercelak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia.