CTK503 - Isu-Isu Semasa Sistem Maklumat April 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 CTK503 - Isu-Isu Semasa Sistem Maklumat Masa: [2 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kerlas peperiksaan ini rnengandungi SEPLJLUH soalan di dalam TIGA muka surat yang bercelak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Anda boleh memilih untuk menjawab SEBAHAGIAN daripada soalan di dalam Bahasa Inggeris atau menjawab keseluruhan soalan di dalam Bahasa Malaysia.