'Drama Minggu Ini’ Televisyen Malaysia. Satu Kajian Terhadap Penonton Di Pulau Pinang. - Dahlan, Apirin @ Taufik (Universiti Sains Malaysia, 1983)
Latihan Ilmiah ini merupakan satu kajian kes Tentang corak penerimaan (tindak-balas) para pertonton terhadap rancangan 'Drama Minggu Ini' yang disiarkan oleh Televisyen Malaysia.