HET 203 Pengantar Linguistik Am Untuk Guru Masa: [3 jam] November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HET 203 Pengantar Linguistik Am Untuk Guru Masa: [3 jam]