HEK 205 Penggunaan Bahasa Inggeris Praktis November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HEK 205 Penggunaan Bahasa Inggeris Praktis Masa: [3 jam]