HEA 101 - Pengantar Pengajian Bahasa Inggeris(Bahagian 2) November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HEA 101 - Pengantar Pengajian Bahasa Inggeris(Bahagian 2) Masa: [ 2 jam]