CSC112 - Pengantar Logik & Pengabstrakan/ CST202 - Kejuruteraan Sofwer April 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 CSC112 - Pengantar Logik & Pengabstrakan/ CST202 - Kejuruteraan Sofwer