CSS401 Komunikasi Data April 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 CSS401 Komunikasi Data Masa: [3 jam]