CSC202/CSS302 - Sistem Pengoperasian April 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 CSC202/CSS302 - Sistem Pengoperasian Masa : [ 3 jam ]